Det började med en äppelkaka

Det var en äppelkaka som kom att lägga grunden till Erlenbachers stora framgång med många prisvinnande produkter. Condito-bakverken bakas av Erlendbacher och ända sedan starten 1972 har en kompromisslös kvalitet på råvaror varit basen som hela produktionen har vilat på. En produkt från Erlenbacher får bara innehålla det bästa. Kontrollen av alla utvalda odlare i olika delar av världen är rigorös och tack vare nära och långa samarbeten säkerställs att råvarorna håller högsta klass. Som ett exempel på detta är att alla äpplen till Conditos goda äppelkaka alltid kommer från samma odlare i Tyskland och Sydtyrolen för att kvaliteten och smaken alltid ska vara den samma.

Erlenbacher arbetat också målmedvetet med hållbarhet och har gjort många satsningar inom energi- och vattenbesparing. Alla som arbetar på Erlenbacher har ett gemensamt ansvar för hållbarhetsfrågorna vilket skapar ett engagemang för fortsatt utveckling. Idén har ända från början varit att leverera djupfrysta bakverk vilket innebär mycket mindre svinn. 80 % av produkterna är dessutom förskurna i portionsbitar vilket i sin tur gör det enkelt att servera. Detta är två förklaringar till att Erlenbacher idag är nr 1 på den europeiska marknaden för frysta bakverk. I Conditos sortiment hittar du idag en stor variation av smakfulla bakverk som täcker de allra flesta behov. Alla gjorda efter Erlenbachers övertygelse att bara det bästa är gott nog.

Här nedan kan du bläddra i och ladda ner Conditos produktfolder

Att alltid kunna bjuda på nybakat

Bakom varumärket Condito ligger mer än 35 års erfarenhet av att baka tårtor och kakor för finsmakaren.